Poncho

Poncho til Rebekka. Strikket etter mønster fra KK i fjor, tror jeg det var. Den skulle egentlig være til meg selv, men noen var litt større enn de trodde. Da er det greit å ha en i en midre str i huset som tar imot slikt med åpne armer....

 


Sjal og Lue fra Krymp boken

Tovet lue og sjal fra Krymp boken. I følge eieren er begge deler gode og varme, og ikke minst fint å se på......

 


Sjal med blomstrer

Dette er det første jeg laget etter jeg meldte meg inn i Hobbyforum, der jeg fant mønsteret. Husker ikke hvem som var snill og delte. Men dette er favoritt sjalet. Kjempeflott utenpå dongeri og kjoler osv.... Begynner å bli litt slitt, så jeg må snart lage meg et nytt et

 


Mykt og godt sjal

Vanvittig deilig sjal fra Garnstudio strikket i symphonie. Strikket tre slike (i litt mindre str) til brudepikene våre i november i fjor, men ble så misunnelig at jeg måtte lage et til meg selv også. Utrolig kjapt å lage.


Enda et babyteppe

Har laget enda et babyteppe. Strikket i babyull i diagonalt rettstrikk. I mangel på baby i huset, måtte Storepusen stille opp som modell....(ikke helt fornøyd). Legge også ved et nærbilde av teppet!!!

 

 


Veske knit along

Veske til knit along. Skulle egentlig hekle en veske etter et engelsk mønster, men etter ørten forsøk ga jeg opp (har aldri laget noe etter engelsk mønster før)

Så da sydde jeg en veske i stedet. Inspirasjon har jeg hentet hos Nunnun!! (takker)


Hello Kitty strandveske

Hello Kitty strandveske til HK kal. Rebekka på 10 år ble veldig fornøyd med resultatet.

 


Heklet babyteppe

Heklet babyteppe fra Gjesdal, hefte nr 137. Laget til en venninne som fikk en nydelig jente i slutten på mai.


Babysett

Strikket babysett fra Gjesdal, hefte nr 137


hits